Naomi Wilms

Naomi Wilms

Vrijwilliger

Hallo ik ben Naomi Wilms ben 26 jaar en ik kom uit Den Helder. Sinds 2008 doe ik al aan kickboksen bij SportsArt Den Helder by Jorina Baars. Mike organiseert al 9 jaar een kickboksgala waarbij ik help met opbouwen en alle andere voorkomende taken. Gala is altijd mooi en compleet opgebouwd met licht, geluid en danseressen. Dit jaar gaan we onze 10 gala organiseren en Mike kennende weten we met zijn allen dat het weer een Top avond gaat worden. Ik ben ook best wel trots dat ik als vrijwilliger vanaf dag 1 erbij ben om zijn mooie avond neer te zetten.

Ron van Kuyk

Ron van Kuyk

vrijwilliger

Hallo.
Mijn naam is Ron van Kuyk. Ik ben een aantal jaar geleden verhuist naar Den Helder waar ik mijn vrouw hebt ontmoet. Het boksen weer opgepakt en zo Mike tegen gekomen bij Big Gym. Al gouw een klik en van het een kwam het ander. Gehoord van het gala en al gouw me aangeboden als vrijwilliger. Tijdens t gala doe ik diverse dingen. Doe hand en span diensten voor Mike en Linda. Help met opbouwen en zorg dat de indeling bij de vip tafels in orde is , zodat een ieder een mooi uitzicht heeft op de ring. Tijdens het gala help ik Linda bij de kaartverkoop en zorg dat iedere vip op de juiste plaats terecht komt.
Vindt t top om hier aan mee te mogen werken om Mike en Linda te helpen om een mooi gala weg te zetten. Ook het team van vrijwilligers is top. Iedereen help iedereen om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen van het begin tot het einde van het gala. Ik ben trots om ook dit jaar weer deel te mogen uitmaken van het team van Mike en Linda.

Yvonne Brandsma

Yvonne Brandsma

Vrijwilliger

Ik werk als vrijwilliger , daar ik mij heel nauw betrokken voel bij het kickboksen . De organisatie is fantastisch door Mike en Linda georganiseerd. Werk er nu als vrijwilliger 10 jaar. Op naar de volgende 10 jaren.

Robbert van Wattum

Robbert van Wattum

Vrijwilliger

Hallo, ik ben Robbert van Wattum en help nu al zo’n 5 a 6 jaar met het gala in Den helder ben erin gerold en werd door een medewerker gevraagd of ik het niet leuk zou vinden om te helpen waar ik zeker wel oren naar had.
Diegene heeft het toen aan Mike gevraagd of hij het oke vond of ik kwam helpen.
Een paar weken / dagen voor het gala gaan Mike en ik samen op ons rondje flyeren en posteren in de stad en omgeving.
Vrijdags help ik met de vloer en zaterdagochtend als de ring, de tafels en stoelen en het licht en geluid endergelijke komt helpen met uitladen en opbouwen, tijdens de avond van het gala begin ik bij de deur om bij de eerste drukte te helpen daarna help ik daar waar nodig als het gala is afgelopen ’s avonds help ik met het afbouwen van alle tafels en stoelen e.d en doen we als de zaal weer leeg is nog even een afzakkertje met een kleine versnapering zondags doen we dan nog even de laatste dingen opruimen en kijken we terug op een geslaagd gala.

Ik vind het erg leuk om te doen samen met de andere vrijwilligers daar we het echt als een team klaren en inspringen voor en met elkaar daar waar nodig.

Robbert van Wattum

Wiepkje Klomp

Wiepkje Klomp

Vrijwilliger

Mijn naam is Wiep Klomp en ik ben 31 jaar.

Sinds 2015 ben ik vrijwilligster dankzij vriendin Esmee Wilms.Ze hadden mensen nodig en het leek mij wel leuk om mee te helpen.Uiteindelijk was het zo  leuk dat ik sindsdien elk jaar weer van de partij ben op het gala.Wat ik voornamelijk tijdens het event doe is ervoor te zorgen dat de bokshandschoenen op tijd bij de vechters komen dit doe ik samen met nog 3 vrijwilligers.Daarnaast is het een gezellige avond en kijk ik altijd uit naar het volgende jaar.

Nu eerst de 10e editie en die gaat weer helemaal TOP worden!

Esmee Wilms

Esmee Wilms

vrijwilliger

Ik ben Esmee Wilms ben 24 jaar.
Waarom ik mee help op het gala en wat ik doe, ik help mee op het gala omdat ik de sport erg leuk vind heb zelf ook getraind en nu geef ik alleen nog les.
En ik wil graag een steentje bij dragen op het gala omdat ik het erg leuk vind dat er zo’n mooi gala is in Den Helder en mede omdat toen ik trainde Mike mij goed trainde en steunde kan ik nu wat terug doen.
Wat ik op het gala doe is meestal zorgen dat alle handschoenen optijd bij de vechters komen.

Mark van der Zwan

Mark van der Zwan

Vrijwilliger

Johan van der Zwan

Johan van der Zwan

Vrijwilliger

Hallo,
Ik, ben Johan van der Zwan. 10 jaar terug hoorde ik van een gala bij ons op de sportschool Sportarts waar ik voor mijn zoon kwam voor het kickboksen. Ik wist niet wat dat was en had er geen idee van . Mike bood ik aan, ik kom wel helpen. Drie dagen buffelen spullen hier en daar halen. Voorpret voor komende partijen ik dacht ik ziet het wel. Best leuk z’n avond om te kijken als publiek op een stoel de volgende dag weer aangemeld om op te ruimen en de dag er na de laatste restjes.
Nu 10 jaar later ben ik er nog steeds, mijn taken tijdens het evenement. Ik bouw nog steeds op meestal beginnen we vrijdag avond met de vloer. Op zaterdag ben ik er vroeg en de trein begint te lopen de ring, geluid en horeca spullen komen binnen. Ik, zet mij altijd in op de plaatsen waar ik nodig ben heb geen vaste plek en loop er tussen door geef zo nodig advies en denk na over de knel punten. Op de avond zelf sta ik meestal bij de ingang zaal naar het restaurant let op de zaal en de bezoekers en val zo nodig in als er gaten vallen. Aan het einde van de avond gek genoeg is de zaal in no time leeg. We drinken dan nog een klein drankje met een snack van het restaurant. Zondag morgen nog de laatste dingen opruimen en dan is het voor mij weer klaar.
Ik, vind het leuk om te doen, we hebben een leuk team van vrijwilligers en we vullen elkaar goed aan
Gr Johan
Mike van Deursen

Mike van Deursen

vrijwilliger

Mijn naam is Mike van Deursen en loop inmiddels 4 jaar mee met het super kickbox evenement in Den Helder. Ik ben hier door een goede vriend van mij bij gekomen en ben gelijk zeer gastvrij ontvangen door Mike Eykenmans en de rest van het team. Mijn taken binnen het evenement zijn de bandjes bij de toeschouwers om doen bij binnenkomst en als dit gedaan is het toezicht houden binnen in de zaal dat er mensen niet met glazen en dat soort dingen naar binnen gaan. Als het evenement dan afgelopen is gaan we met z’n alle de boel opruimen en zorgen dan dat de zaal weer schoon is, zodat zondagochtend het zeil wat op de vloer ligt dan opgeruimd kan worden. Ik vindt het echt een top evenement en als je ziet hoeveel mensen er eigenlijk op af komen in het kleine Den Helder is dat helemaal top. Ik hoop dat we nog heel vaak van dit mooie evenement mogen genieten en heb dan ook alle lof voor Mike en zijn vrouw om het toch maar weer tussen de eigen werkzaamheden door te organiseren dus bij deze een hele dikke 👍🏻 voor deze toppers.
Gr Mike van Deursen